De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen

Naar het bekende boek van Andy Griffiths en Terry Denton.

Ze zijn weer terug! Andy en Terry’s Boomhut is nu 52 verdiepingen hoog. Met zo mogelijk nog meer fantastische uitvindingen. Een wortelkanon met raketaandrijving, een Vermom-o-matic 5000, een Opleidingsinstituut voor Ninja-slakken, een vliegende gebakken-ei-auto en een hypermodern detectivebureau met hypermoderne detective-apparatuur.

En dat is maar goed ook want Andy en Terry moeten een groot raadsel oplossen – Meneer Grootneus is op mysterieuze wijze verdwenen!! Zo belanden de idioten in een waanzinnig avontuur met een hongerige rups, een vijandig groentekoninkrijk, een 100 jaar durende Ninja-slakken-reis en ontmoeten ze hun grootste vijanden: Groentes.

Na het grote succes van De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen die zowel de ZAPP Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog stommer stuk.

Spel Christiaan Bloem, Olaf van de Ven, Chris Koopman / Regie Caroline Frerichs / Tekst Richard Tulloch, Edward van de Vendel / Scenografie en kostuums Morgana Machado Marques en Dymph Boss
Geluidsontwerp Stijn Hoes / Technische Productie  Marco Koppers / Productie Kim Eldering / Rekwisieten assistent Milou Oosterom / Techniek Marco Koppers, Max Auer / Publiciteitsbeeld  Studio Matusiak