Sarah’s huis

Huis van Sarah werd ontwikkeld gelijktijdig met het begin van de Corona pandemie. Het dwong ons om anders te kijken en misschien daarom wel is er een geheel nieuw en ‘coronaproof’ programma ontstaan. Multimediaal en in het grootste decor dat we ooit maakten. Zes grote verhuiskisten met ieder een eigen verhaal en met Sarah als je persoonlijke gids. Gemaakt met een geweldig team van vaste acteurs en muzikanten van TheaterMakers Radio Kootwijk in een vorm die onvergelijkbaar is met eerdere producties. Ook dat maakt Huis van Sarah voor ons zo bijzonder en ook leuk.

Bezoek het Huis van Sarah en ervaar de impact van de technische installatiebranche op weg naar 2040.

Spel: Sophie Schut of Henke Tuinstra, Olaf Malmberg, Abel de Vries, Paul van Soest, Pieter van der Sman, Alexander Wolff • Regie Walter Supèr • Concept en research Sophie Schut, Pieter van der Sman en Walter Supèr • Tekst Walter Supèr • Decorontwerp Morgana Machado Marques en Afke Manshanden • Decorbouw Wouter Elzinga, Morgana Machado Marques & Afke Manshanden • Muziekcompositie en uitvoering Dave van Beek en Bas Bons • Technische coördinatie en uitvoering JG Company • Filmregie en -productie Bart Verhoeven • Productieleiding Jantien Goudsmit • Communicatie & Huis van Sarah app Friede Klein Koerkamp • Management & Huis van Sarah app Daphne Goudsmit